Διοργανωτές

Διοργανωτές

Το TEDxUniversityofCrete διοργανώνεται εθελοντικά από 20 φοιτητές, με τους συνεργάτες μας να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών κλάδων και άλλων ενδιαφερόντων.

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης αποτελεί ένα σημαντικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, το οποίο αποδεικνύει και η υψηλότατη κατάταξή του μεταξύ των πανεπιστημίων της Ελλάδας, της Ευρώπης και του κόσμου (1η θέση ανάμεσα στα ελληνικά πανεπιστήμια σύμφωνα με τη λίστα του “The Times Higher Education” για το 2019), ενώ συνδέεται και με ένα από τα μεγαλύτερα ερευνητικά ιδρύματα της χώρας, το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ-FORTH). Προσωπικό και φοιτητές διεξάγουν υψηλού επιπέδου έρευνα επιστημονικού, κοινωνικού και οικονομικού ενδιαφέροντος, επενδύουν σε επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και δράσεις και απολαμβάνουν πληθώρα πολιτιστικών δραστηριοτήτων, δεδομένης της πλούσιας ιστορίας και αρχαιολογικής κληρονομιάς του νησιού.

Θοδωρής Κυριακάκης

Θοδωρής Κυριακάκης

Curator
O Θοδωρής είναι τεταρτοετής φοιτητής Φυσικής. Δημιούργησε το TEDx University of Crete γιατί ήθελε να σπάσει τη μονοτονία της καθημερινότητας του, οργανώνοντας κάτι διαφορετικό για τα δεδομένα του Πανεπιστημίου. Γενικά είναι ανυπόμονος, αγχώδης και τα θέλει όλα στην εντέλεια, κάτι που κάνει τη συνύπαρξη του με το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο λίγο δύσκολη. Κατά τ’ άλλα του αρέσουν τα βιβλία, οι ταινίες, ενώ θέλει να ταξιδέψει στον κόσμο, να κάνει skydiving, paragliding και όλα τα mainstream που λένε συνήθως σε ανάλογες περιπτώσεις. Δεν είναι ακόμα σίγουρος για το τι θέλει να κάνει στο απώτερο μέλλον, μιας και καταπιάνεται με διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά αισιοδοξεί ότι αργά ή γρήγορα θα βρει αυτό που τον ευχαριστεί.
Κωνσταντίνος Μαντζοράκης

Κωνσταντίνος Μαντζοράκης

Production
Ο Κωνσταντίνος είναι φοιτητής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο πέμπτο έτος των σπουδών του. Κουβαλά πάντα το καλό του χαμόγελο, αγαπάει να κάνει τον κόσμο να γελά και δεν μπορεί να μένει στάσιμος, ούτε μεταφορικά, αλλά ούτε κυριολεκτικά (εκτός αν βαριέται). Κοινώς, τον τρώει ο πισινός του, για αυτό και έχει ταξιδέψει σε 7 χώρες κατά το πέρασμα ενός περίπου έτους, με ελπίδες πάντα να γυρίσει τον κόσμο και να γνωρίσει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί στην πορεία. Στον ελεύθερό του χρόνο, πέρα από το TEDx, ασχολείται με video games, Youtube, καφεδοκατανάλωση και memes. Πολλά memes. Δηλώνει σινεφίλ, αστείος και video editor (παναθεμάτονε).   Η περσινή TEDx University of Crete διοργάνωση τον βρήκε εντελώς “πρωτάρη”, καθώς δεν είχε συμμετάσχει ξανά σε τέτοιου είδους εκδήλωση. Φυσικά, λοιπόν, το άγχος και η αγωνία για το πέρας της δεν έλειπαν καθόλη την διάρκεια της προετοιμασίας. Βέβαια, μετά το τέλος μόνο, συνειδητοποίησε πόσα εφόδια του έδωσε και πόσο πραγματικά γέμιζε την καθημερινότητα του, αφού εκείνο το βράδυ της 24ης Μαρτίου, αναρωτήθηκε: «Και τώρα τι;» Έτσι, μόλις ο Θοδωρής (βλ. curator) ανακοίνωσε ότι το TEDx επιστρέφει, ήταν αναμενόμενο ότι ο Κωνσταντίνος θα ήταν back in action.
Γιώργος Τσιράκος

Γιώργος Τσιράκος

Production
Ο Γιώργος είναι ένα παιδί μεγαλωμένο στο Ηράκλειο. Αγαπά και ασχολείται με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και εργάζεται ώς προπονητής και personal trainer. Εκτός από τον αθλητισμό, μεγάλη αγάπη του είναι και η διοργάνωση εκδηλώσεων, το μπάσκετ, οι υπολογιστές και η φωτογραφία-βίντεο. Στον ελευθερό του χρόνο μελετάει έρευνες που αφορούν τον αθλητισμό και τις διατυπώνει πιο κατανοητά στην σελίδα του (aisa.gr). Προσπαθεί να αντιμετωπίζει ότι εμπόδιο βρίσκει με ένα χαμόγελο ενώ πάντα εκτιμά και σέβεται αυτά που έχει. Στο μέλλον θέλει να ασχοληθεί με την διοίκηση αθλητικών ομάδων ή εγκαταστάσεων, καθώς και να δημιουργήσει την δικιά του εταιρία στον χώρο.
Ελπίδα Παλιεράκη

Ελπίδα Παλιεράκη

Production
Η Ελπίδα είναι μια συνηθισμένη 21χρονη που σπουδάζει φυσική και λατρεύει τα ταξίδια και τον χορό. Αγαπάει τα κυριακάτικα ραντεβού για brunch με τους φίλους της, τους ανάλαφρους καφέδες στο ηλιοβασίλεμα και τις σοβαρές συζητήσεις με μπύρες τα ξημερώματα. Δεν αντέχει την ζωή χωρίς μουσική και τα ταξίδια χωρίς βιβλίο ενώ δεν ξέρει ποτέ τι να πει για τον εαυτό της. Αναζητώντας νέες συγκινήσεις και τρόπους να κατανοήσει την ανθρώπινη προσωπικότητα και τον κόσμο οδηγήθηκε πέρυσι για 1η φορά στο TEDx University of Crete. Φέτος μη μπορώντας να αποχωριστεί την ξεχωριστή οικογένεια που έχει δημιουργηθεί και το εμπνευσμένο αυτό project, είναι και πάλι μαζί σας.
Βασίλης Ρούσης

Βασίλης Ρούσης

Production
Ο Βασίλης είναι τριτοετής φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Μερικές φορές είναι στον κόσμο του, καθώς προτιμά να ζει τη ζωή του χαλαρά. Παρόλα αυτά προσπαθει να είναι πάντα τυπικός στις υποχρεώσεις του και στους γύρω του. Είναι ιδιαίτερα εσωστρεφής, αλλα πάντα πρόθυμος να μοιράζεται και να βοηθάει όποιον έχει ανάγκη. Γενικότερα αγαπά να μαθαίνει πράγματα για τον κόσμο διαβάζοντας ιστορία, φιλοσοφία, γεωγραφία κ.α., να ακούει μουσική, να παίζει video games με τους φίλους του και που και που να βγαίνει για κανένα ποτο με την παρεα του. Αυτά είναι μόνο κάποια απο τα ενδιαφέροντα που έχει. Στο μέλλον ο Βασίλης ανυπομονεί να επιδοθεί σε δημιουργικές κοινωνικές δράσεις όπως αυτή του TEDx University of Crete, να γνωρίσει ενδιαφέροντες ανθρώπους και να ακούσει τους μελλοντικούς δίσκους του Kanye West.
Αθανάσιος Οικονόμου

Αθανάσιος Οικονόμου

Production
Ο Θάνος σπουδάζει στο Τμήμα Φυσικής Πανεπιστημίου Κρήτης (αρκετά χρόνια τώρα). Δραστήριος, ονειροπόλος και λιγάκι αλλόκοτος. Θέλει να γνωρίζει άτομα, χαρακτήρες και πιστεύει ακράδαντα ότι όλα λέγονται καλύτερα πάνω από μια ρακή. Βαριέται εύκολα γι’αυτό θα τον πετύχεις συχνά να κάνει διαφορετικά πράγματα. Η τρέλα και ο αυθορμητισμός είναι κομμάτι του. Λατρεύει την μουσική, τα anime, την καλή παρέα και το βόλεϊ. Βρίσκεται συνήθως σε αντιπαράθεση με τον εαυτό του, υπεραναλυτικός, βάζοντας στόχους προς την αυτοβελτίωση σε συνεχή βάση. Συχνά ατημέλητος και στον κόσμο του (μαλωμένος με τα πουκάμισα απο πάντα), μπήκε στο TEDx University of Crete γιατί πιστεύει ότι απ’ τα πιο σημαντικά και όμορφα πράγματα είναι το να μοιράζεσαι, ειδικά την γνώση.
Άθος Παραλίκης

Άθος Παραλίκης

Production
Δεν υπάρχει τυπογραφικό λάθος, έτσι ονομάζεται. Είναι τριτοετής φοιτητής στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης με μεγάλη έφεση στο να παραπονιέται για την σχολή του. Τα ταξίδια, ο αθλητισμός, η μουσική και τα video games είναι τα χόμπι τα οποία μοιράζεται με τον κόσμο, όμως οι απαγορευμένες του αγάπες είναι τα φιλοσοφικά μυθιστορήματα και τα anime. Ως λάτρης του καυστικού χιούμορ, θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής με τα αστεία του, αλλά μισεί την προβολή του ατόμου του όταν είναι απροετοίμαστος και δεν έχει κάποια έξυπνη ατάκα πρόχειρη. Η ίδια περιέργεια για τον κόσμο που τον ώθησε στην φυσική, είναι αυτή που τον οδήγησε στο TEDx University of Crete, όπου πέρυσι ως attendee και φέτος ως μέλος της ομάδας του production κυνηγάει την παραμικρή πηγή νέων γνώσεων και εμπειριών. Το γεγονός ότι γράφει αυτοπαρουσιαστικό στο τρίτο πρόσωπο δείχνει ότι θα κάνει τα πάντα για αυτό το event.
Κωνσταντίνα Τζίμου

Κωνσταντίνα Τζίμου

PR & Communications
Η Κωνσταντίνα θεωρεί τον εαυτό της ένα δημιουργικό και πολυάσχολο άτομο. Είναι φοιτήτρια στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και θέλει μελλοντικά να ασχοληθεί με την εφαρμοσμένη βιολογική έρευνα. Οι καινούργιες εμπειρίες και γνωριμίες είναι άκρως ελκυστικές γι’ αυτήν, ενώ προσπαθεί να βγαίνει όσο πιο συχνά μπορεί από το comfort zone της. Αγαπά τις βόλτες στον ήλιο, τα λουλούδια και την άνοιξη. Τα αστυνομικά βιβλια και η μαγειρική έχουν μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της και με αυτά γεμίζει τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο της. Συνήθως ενοχλείται από την ακαταστασία, τις αρνητικές σκέψεις και την έλλειψη οργάνωσης. Πιστεύει επίσης πως είναι αρκετά αγχώδης και ελαφρώς γκρινιάρα. Δεν την ενοχλεί όμως, μιας και όπως υποστηρίζει αυτή και σχεδόν όλος ο υπόλοιπος κόσμος, κανείς δεν είναι τέλειος!
Αλεξία Κουλούρα

Αλεξία Κουλούρα

PR & Communications
Η Αλεξια είναι δευτεροετης φοιτητρια Ιατρικής. Είναι vegan, κάνει γιόγκα, τρώει συχνά kale, και γενικότερα η ζωή της είναι ένας μακρόσυρτος κατάλογος από new age -μεινστριμ- πράγματα. Στον ελεύθερο της χρόνο κάνει αγκαλιές με τον σκυλο της, το Σταύρο, και κυνηγά την προσωπική έκφραση. Απολαμβάνει ατελείωτες ώρες παρακολούθησης σειρών, προβολες ταινιών και πολλες πολλες συναυλίες, απο ηλεκτρονικη μουσική εως ηπειρώτικα μοιρολόγια, για να τιμήσει και την καταγωγή της. Το αγαπημένο της χρώμα είναι το μωβ. Η συμμετοχή στην ομάδα των social media στο TEDx University of Crete, αν και αντιτίθεται στην υπόσχεση του να περνάει λιγότερο χρόνο στο κινητό της, είναι μάλλον από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρε φέτος.
Αναστασία-Μαρίνα Πυλούδη

Αναστασία-Μαρίνα Πυλούδη

PR & Communications
Η Αναστασία, ή Μαρίνα όπως όλοι την φωνάζουν στην ομάδα της, είναι φοιτήτρια στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Με ιδιαίτερη αγάπη για το κρασί, τελειώνοντας τη σχολή της θέλει να ασχοληθεί με την οινολογία. Τελειομανής, σαν σωστή παρθένος λατρεύει το πρόγραμμα και απεχθάνεται την ακαταστασία. Προτιμά να λειτουργεί με τη λογική, αν και όχι πάντα με μεγάλη επιτυχία. Αγαπά τη γυμναστική, τον χορό και την καλαισθησία, σε όλες τις εκφάνσεις της. Συνήθως ταξιδεύει, και εμφανής απόδειξη αυτού τα social media, που είναι κομμάτι της καθημερινότητάς της και για τα οποία είναι υπεύθυνη μαζί με την ομάδα της, στο TEDx University of Crete.
Κωνσταντίνος Σταθιάς

Κωνσταντίνος Σταθιάς

PR & Communications
Ο Κωνσταντίνος, ή απλά Σταθιάς, όπως προτιμάει να τον φωνάζουν, είναι φοιτητής στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Πιστεύει πως κάθε άνθρωπος δεν πρέπει να περιορίζεται σε ένα αντικείμενο μόνο και γι’ αυτό το λόγο αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του και σε άλλες θεματολογίες όπως φιλοσοφία, πολιτική θεωρία, ψυχολογία. Όταν δεν διαβάζει άρθρα και βιβλία για τα παραπάνω θέματα, παρακολουθεί σειρές, βλέπει ταινίες, γυμνάζεται, ή επισκέπτεται κάποια καλλιτεχνική έκθεση ή παράσταση, που δυστυχώς στο Ηράκλειο είναι πολύ λίγες. Του αρέσει πολύ να ονειροπολεί και διοχετεύει τη φαντασία του μέσω του σχεδίου και της λογοτεχνίας. Το TEDx University of Crete του έχει προσφέρει ένα τρίτο τρόπο έκφρασης αυτής της δημιουργικότητας και θα είναι πάντα ευγνώμων για αυτό.
Σίσσυ Βλασσάκη

Σίσσυ Βλασσάκη

Speaker’s coach
Η Σίσσυ είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ιατρικής (παύση για ουάου) στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στον τομέα της Κοινωνικής Ιατρικής. Σπούδασε Μηχανικός Περιβάλλοντος στα Χανιά. Στόχος της από μικρή είναι να υπηρετήσει την Υγεία με κάθε τρόπο, γι αυτό και επέστρεψε στην πόλη που τη γέννησε, για να συνδυάσει την ειδικότητά της με τη μεγάλη της αγάπη. Ως σωστό timefreak, δεν αποχωρίζεται ποτέ το ρολόι της. Αγαπάει να ακούει μουσική όταν δουλεύει. Όταν της περισσεύει χρόνος διαβάζει βιβλία, βλέπει ταινίες, παίζει πιάνο, σχεδιάζει ταξίδι ή κοιμάται λίγο παραπάνω. Πάντα όμως βρίσκει χρόνο για τους φίλους της, την αδερφή της και για παιχνίδι με το σκύλο της, τον Χάρη. Δεν της αρέσει η “μέρα της μαρμότας” καθώς αναζητά έστω και την πιο μικρή αλλαγή στην καθημερινότητά της. Είναι αγχώδης και απαιτητική, αλλά τα διαχειρίζεται όλα με χαμόγελο και χιούμορ. Πιστεύει ακράδαντα ότι το μυαλό λειτουργεί μόνο όταν είναι ανοικτό. Οι φράσεις που δεν θέλει να ακούει είναι “μόλυνση του περιβάλλοντος”, “εκτός προγράμματος” και “χαμηλή μπαταρία”.
Ιωάννα Μπονιάκου

Ιωάννα Μπονιάκου

Speaker’s coach
Η Ιωάννα (για τους φίλους Τζοάννα, για τους πολύ φίλους Τζο) είναι δευτεροετής φοιτήτρια Ιατρικής. Στον ελεύθερό της χρόνο βλέπει πολλές πολλές ταινίες και σειρές, ακούει σε λούπα την playlist της στο spotify και προσπαθεί να διαβάζει όσο το δυνατόν περισσότερα βιβλία. Μερικοί από τους στόχους της είναι να ταξιδέψει πολύ, να πετύχει στον επαγγελματικό κλάδο που επέλεξε και να «ανοίξει» το μυαλό της. Ο αυτοπροσδιορισμός γενικά την δυσκολεύει αλλά θέλει να πιστεύει πως είναι η ψυχή της παρέας, καλή φίλη, πρόθυμη πάντα να βοηθήσει τους γύρω της και αρκετά κοινωνική. Ωστόσο οι κοντινοί της άνθρωποι την χαρακτηρίζουν και αναποφάσιστη, δύσκολη στο φαγητό (ναι, αυτή είναι μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια που πρέπει να γνωρίζετε για αυτήν μιας και το φαγητό έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της), αγχώδη, ενίοτε εμμονική και πολύ καλή stalker. Η ανάγκη της για νέες γνωριμίες και εμπειρίες, καθώς και το γεγονός ότι πολλές φορές μιλάει χωρίς να σκεφτεί, την οδήγησε στην ομάδα των ομιλητών του TEDxUniversityofCrete και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη για αυτήν της την επιλογή!
Ιωάννα Μπαλλή

Ιωάννα Μπαλλή

Speaker’s coach
Η Ιωάννα είναι εν δυνάμει χημικός και ερωτευμένη με τα ταξίδια και τον κόσμο. Δηλώνει πώς η φιλοσοφία της είναι να γίνει ο άνθρωπος που θα θαύμαζε, γι’ αυτό και πάντα προσπαθεί να καταφέρνει τους στόχους της, όσο δύσκολοι και αν είναι. Είναι control freak, αποφασιστική και μεθοδική αλλά ταυτόχρονα ανικανοποίητη και απαιτητική. Δεν μπορεί την ρουτίνα και την στασιμότητα και αυτός είναι ο λόγος που όταν βρίσκεται για πολύ καιρό σε ένα μέρος, ψάχνει μανιωδώς εισιτήρια και δίνει τράβελ συμβουλές σε φίλους.Η συμμετοχή της στο TEDx University of Crete όχι μόνο καλύπτει την δημιουργική πλευρά της, αλλά την βοηθάει να αντλεί έμπνευση και κίνητρο για την πραγματοποίηση των στόχων της.
Γιώργος Ξανθίδης

Γιώργος Ξανθίδης

Workshops & Performances
Ο Γιώργος είναι τεταρτοετής φοιτητής χημείας. Του αρέσει να αράζει σε χημικά εργαστήρια, ευρωπαϊκά τρένα και εναλλακτικά καφενεία. Χαρακτηρίζεται από υψηλά επίπεδα αδρεναλίνης και αντί για αίμα στις φλέβες του ρέει καφές. Για να χαμογελάσει χρειάζονται κάποια βασικά συστατικά όπως, φαγητό, σειρές, μουσική και για όσο έχει όρεξη…οι φίλοι του. Είναι ψυχαναγκαστικός και υπεραναλυτικός, αλλά κάπως καταφέρνει να αγαπάει τον εαυτό του για αυτά (κανείς δεν ξέρει πως). Ξεχωριστό μέρος στην καρδιά του έχει η φύση και η μαγεία που αυτή κρύβει. Φαντάζεται το μέλλον του ως ένα εξελιγμένο τώρα, μιας που ήδη του αρέσει η καθημερινότητά του. Θέλει κυρίως να είναι ευτυχισμένος και να συνεχίσει να είναι δημιουργικός. Σε αυτή τη δημιουργικότητά του, εντάσσεται η ενασχόληση με τη φωτογραφία και η συμμετοχή του στην ομάδα των workshops & performances του TEDx University of Crete.
Φλωρεντία Αλιπράντη

Φλωρεντία Αλιπράντη

Workshops & Performances
Η Φλωρεντία είναι 23 χρονών και σπουδάζει στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Γεννημένη ονειροπόλα και κάπως τελειομανής μπορεί να σου οργανώσει οτιδήποτε της ζητήσεις κι έχει την ικανότητα να σε προσανατολίσει ακόμα και χωρίς πυξίδα. Στόχος της είναι να περιπλανηθεί, πάντα με παρέα τους φίλους της, στους πιο ιδιαίτερους προορισμούς και να γευτεί κάθε λογής κουζίνα αφήνοντας πίσω στη καθημερινότητα το άγχος της. Ο χορός και οι αγκαλιές αποτελούν τους βασικούς τρόπους έκφρασης της και η συντροφιά των βιβλίων τη βοηθάει να ζει παραπάνω από μία ζωές. Αιώνια ερωτευμένη με το καλοκαίρι και τη Πάρο της, έχει ώς καταφύγιο την αμμουδιά και εκείνη τη μυρωδιά της θάλασσας που, φουρτουνιασμένη ή όχι, πάντα θα την ηρεμεί. Η αγάπη της για την έρευνα και τις τέχνες την έκανε να ταιριάξει απόλυτα στη θέση της ώς μέλος της ομάδας των Workshops & Performances στο TEDx University of Crete.
Εύα Τσαραβά

Εύα Τσαραβά

Workshops & Performances
Η Εύα είναι 21 χρονών και είναι φοιτήτρια στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις μικροβιολογικές αναλύσεις και βλέπει τον εαυτό της μέλος ενός διαγνωστικού κέντρου. Χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και αισιοδοξία και θέλει να κάνει τους γύρω της να χαμογελάνε. Είναι άνθρωπος που δεν αντέχει να κάθεται πολύ μέσα στο σπίτι (ένα party animal όπως την αποκαλούν οι φίλοι της). Μεγάλες αγάπες της όλες οι μορφές τέχνης και πιο συγκεκριμένα οι παραδοσιακοί χοροί, το τραγούδι (μόνο στο μπάνιο της) και η θεατρική ομάδα του πανεπιστημίου. Καλύτεροί της φίλοι η θάλασσα, τα βιβλία και η μουσική. Με ιδιαίτερη έφεση στην κοινωνικοποίηση, την οργάνωση και την εύκολη προσαρμογή της σε καινούργιες καταστάσεις, το TEDx University of Crete δεν την άφησε αδιάφορη και οι καλλιτεχνικές της ανησυχίες ταίριαξαν απόλυτα με την ομάδα που ανήκει, αυτή των Workshops & Performances.
Μαριάννα Παππά

Μαριάννα Παππά

Branding

Η Μαριάννα είναι επαγγελματίας designer με χρόνια εμπειρίας στο branding, την οπτική επικοινωνία και το marketing.

Έχει πάθος με οτιδήποτε δημιουργικό, για αυτό και αγαπάει τρελά τη δουλειά της. Πιστεύει πως κάθε νέο project είναι μια νέα εμπειρία και μια ευκαιρία για εξέλιξη και λατρεύει το να είναι μέλος μιας ομάδας για να μπορεί να μοιράζεται αυτή την εμπειρία με τους συνεργάτες της.

Στον ελεύθερο της χρόνο κάνει βόλτες στην ηλιόλουστη Αθήνα, αναζητά εκπαιδευτικές δραστηριότητες ή ξεδίνει χορεύοντας swing και rock n roll. Και φυσικά δε χάνει ευκαιρία να κάνει ταξίδια, να ανακαλύπτει νέα μέρη και να γνωρίζει καινούριους ανθρώπους.

Κάπως έτσι επισκέφθηκε το Ηράκλειο, γνώρισε το Πανεπιστήμιο Κρήτης και βρέθηκε να σχεδιάζει για μια ακόμα φορά την ταυτότητά του TEDxUniversityofCrete.

Η φιλοσοφία της για το μέλλον συνοψίζεται στη φράση «Η ζωή είναι στιγμές» και κάνει ότι μπορεί για να ζήσει όσες περισσότερες από αυτές μπορεί!

Σταυρούλα Βασιλείου

Σταυρούλα Βασιλείου

Branding

Η Σταυρούλα έχει σπουδάσει στο τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων. Επαγγελματικά προσανατολίζεται κυρίως στο branding και την οπτική επικοινωνία. Αγαπά να ασχολείται με τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες, σε σημείο «ψυχαναγκασμού». Κάπως έτσι καταλήγει να δουλεύει ατέλειωτες ώρες.

Με τον ελεύθερο χρόνο δεν τα πάει καλά, όταν κάθεται γκρινιάζει. Της αρέσει να περπατάει με τις ώρες, να χορεύει, να παρατηρεί και να αναλύει ανθρώπινες συμπεριφορές.

Λειτουργεί πάντα με πρόγραμμα και λογική, οπότε το μέλλον δεν την προβληματίζει ιδιαίτερα. Από όσα συμβαίνουν γύρω της, ψάχνει να βρει το θετικό και τη γνώση που μπορεί να αποκομίσει. Είναι οι φορές που θα τη δείτε να χαμογελάει μόνη της!

Δημήτρης Γκεσούλης

Δημήτρης Γκεσούλης

Website Developer

Ο Δημήτρης είναι τεχνικός αναλυτής (ακα προγραμματιστής), απόφοιτος του Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Είναι παθιασμένος με τη δουλειά του και θέλει πάντα να λύνει προβήματα αν και τα δημιουργεί κάποιες φορές…τα οποία λύνει μπροστά στον υπολογιστή με τις ώρες.

Στον ελεύθερο χρόνο του προσπαθεί να κάνει ταξίδια, να γνωρίζει καινούριους ανθρώπους και να δοκιμάζει νέα πράγματα. Κάπως έτσι γνώρισε το Πανεπιστήμιο Κρήτης και βρέθηκε να υλοποιεί την ιστιοσελίδα του TEDxUniversityofCrete.

Είναι ρεαλιστής αλλά πάντα προσπαθεί να βρίσκει το θετικό και το αστείο σε όλες τις περιστάσεις.

Δε σκέφτεται το μέλλον, γιατί κάθε μέρα είναι ξεχωριστή και τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς.